Bloemenplukweide Aartselaar moet uit Groenenhoek verdwijnen

Bloemenplukweide Aartselaar moet uit Groenenhoek verdwijnen

Sinds we, intussen bijna een maand geleden, het onheilspellende nieuws kregen dat de BPW op zeer korte termijn weg moet uit de Groenenhoek, zitten we werkelijk op een rollercoaster van emoties, vergelijkbaar met de huidige weersomstandigheden: enerzijds geraakt door de vele en hartverwarmende reacties, de aangeboden hulp uit verschillende hoeken voor het zoeken naar mogelijk een nieuwe locatie, anderzijds tijdelijke (onweers)buien, na hevige regen toch weer wat zonneschijn, zwarte sneeuw zien, een nieuwe wind zien aanwaaien, er de b(r)ui aan willen geven… wisselen elkaar snel af in het plaatselijk zeer hogedrukgebied.

Het is duidelijk dat er nog veel onduidelijk is en het is duidelijk dat er nog véél werk is. Ooit gaat dit allemaal voorbij, begint er een nieuw hoofdstuk in een nog nader te bepalen boek (de categorieën drama en psychologische thriller worden alvast uitgesloten, we mikken ditmaal eerder op een feelgood roman).

Einde juni 2021 stopt het verhaal in de Groenenhoek te Aartselaar. Vanzelfsprekend houden we jullie op de hoogte over een nieuw of alsnog eindigend scenario, van zodra het script wat duidelijker wordt.

Maar… toch al goed nieuws om te delen:

de 40.000 tulpen (200 soorten!?) en 4000 narcissen (22 soorten!?) die we in november met de hand geplant hebben, gaan nog voor een laatste keer de Groenenhoek doen floreren. We verwachten jullie in grote getalen (doch rekening houdende met de dan geldende Coronamaatregelen) en hopen op een overdonderend succes met als belangrijkste doel: jullie/wij/wei blij. We houden jullie nauwgezet op de hoogte via sociale media wanneer de tulpen en narcissen plukklaar zijn.

Bij deze durven we nu al een oproep te doen voor zij die er een win-winverhaal van willen maken. JIJ en BloemenplukWEIi een match?

Neem voor meer info contact op met Marianne op het nummer 0486/03.68.46 of stuur een mailtje naar info@bensbloemplukweide.be

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *