💐WEI VERHUIZEN💐

☘️Met frisse moed starten we een nieuw hoofdstuk, nog steeds in Aartselaar en slechts 5 km verderop. 🥳

☘️In mei leggen alle vogels een ei, Ben een nieuwe Bloemenplukwei. Vanaf dan heten we iedereen welkom in de KLEISTRAAT, links van het nieuwe intergemeentelijk zwembad. De hele verhuis zal heel wat voeten in de aarde hebben, maar waar een wil is, is een… nieuwe wei! 🙃

☘️Ons verhaal in de Groenenhoek stopt officieel einde juni. Concreet betekent dit dat je daar vanaf einde maart 40.000 tulpen (200 soorten) en 4000 narcissen (20 soorten) kan plukken, net als het kleinfruit later in het seizoen. 🌷🌷🌷

☘️Bens Bloemplukweide Hoogstraten blijft bestaan. 🤞

☘️ En alsof er nog niet genoeg NIEUWS is: binnenkort starten we met een AFHAALPUNT in de Groenenhoek in Berchem (Antwerpen)… meer info volgt. 💪

Dit heuglijke nieuws kunnen we brengen na een emotionele rollercoaster én dankzij de steun van onder andere het enthousiaste en behulpzame gemeentebestuur van Aartselaar en grondeigenaar Bruno Vande Vyvere.🥰

 

EEN NIEUWE WEI IN MEI – WIJ KEI BLIJ😍

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *